Pihlaja on rakennettu vuonna 1936 alun perin Koivurannan maatilan päärakennukseksi. Mukavuuksista ei tarvitse silti tinkiä, sillä Pihlaja on täysin remontoitu.

 

Mökissä on kaksi makuuhuonetta sekä kesäkäytössä oleva parvi yhdelle. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja lastensänky, toisessa huoneessa kaksi erillistä sänkyä. Lisäksi aulassa on kerrossänky. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa ja ikkunoista avautuu näkymät lehmien pellolle ja metsälaitumelle. Lisää ruokailu tilaa löytyy upealta sisäterassilta.

 

Mökkiin kuuluu suuri takapiha, joka rajautuu lehmien laitumeen. Pihalta löytyy omenapuita ja sadonkorjuun aikaan voitte poimia itsellenne omenat. Pihalla on erillinen kesäkeittiö, joka lämpiää kamiinalla. Laaja takapiha sopii erittäin hyvin lapsiperheille ajanviettoon.

 

Mökkiin kuuluu oma ranta, lyhyen metsäpolun päässä (n.150m). Rannalla pieni aitta, puulämmitteinen sauna, ulkogrilli ja soutuvene.

HAUSKA TIETÄÄ

Pihlaja on toiminut Koivurannan perheiden kotina kolmen sukupolven ajan, kunnes 90-luvun lopulla vanha päärakennus jätettiin vuokrauskäyttöön, nykyisen isäntäpariskunnan Virpin ja Antin muuttaessa tämänhetkiseen päärakennukseen.

Sisäänkirjautuminen

15:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökit

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


  • Lähikauppaan 23km
  • Supermarkettiin 32km
  • Rantaan 0km
  • Kaupunkeihin 23km Haukivuori
    32km Pieksämäki
    65km Mikkeli

Varustus

Varaa tästä