Persoonallinen Kotkanpesä sijaitsee aivan veden äärellä kallion päällä, joten mökistä on upeat järvimaisemat. Tontin omalaatuisuutta korostavat kiviset portaat, kallioisuus ja korkeuserot.

 

Mökin alakerrassa on yksi makuuhuone parivuoteella, yhdistetty keittiö ja olohuone sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, jossa parivuode ja yksi yhden hengen vuode. 

Kaikista ikkunoista avautuu maisemat järvelle ja olohuoneen tunnelmaa lisää takkatuli.

 

Laaja terassi yhdistää mökin ja kaksi puulämmitteistä saunaa toisiinsa. Saunojat voivat testata kahta erilaista puusaunaa ja valita suosikkinsa. 

Tontille paistaa aurinko lähes koko päivän ajan. Mökin läheisyydessä ei ole naapureita, joten omasta rauhasta saa todella nauttia. Tontilla on korkeuseroja ja jyrkästi syvenevä ranta, joten emme suosittele pienten lasten kanssa tai liikuntarajoitteisille. 

HAUSKA TIETÄÄ

Kotkanpesän on alun perin rakentanut luokanopettaja. Eristäytyneelle ja erämaahenkiselle mökille ei ollut edes tietä, kun se ostettiin Koivurannalle. 

Mökin nimi on myös peräisin historiasta kiinnostuneelta opettajalta. Mökki on kokenut täydellisen remontin ja laajennuksen, mutta pihapiiristä löytyy edelleen alkuperäisen omistajan kivitaideteoksia.

Sisäänkirjautuminen

15:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökit

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


  • Lähikauppaan 25km
  • Supermarkettiin 32km
  • Rantaan 0km
  • Kaupunkeihin 25km Haukivuori
    32km Pieksämäki
    67km Mikkeli

Varustus

Varaa tästä